ANKETA DENÍKU: Nejoblíbenějším klubem svitavského okresu je Sokol Třebařov

Po dobu tří týdnů mohli čtenáři Svitavského deníku podpořit na webu kluby svých srdcí. Z bezmála dvaceti tisíc zaslaných hlasů vykrystalizoval vítěz.

Celkem bylo odesláno úctyhodných 19 115 hlasů! Boj o vítězství se poměrně záhy zúžil na dvojici Třebařov – Polička. První jmenovaný klub si skoro po celou dobu udržoval těsný náskok a uhájil ho až do čtvrtečního poledne.

TJ Sokol Třebařov je tedy nejpopulárnějším klubem okresu Svitavy za rok 2023! Ukázalo se, že jeho podzimní jízda k půlmistrovské pozici v okresním přeboru se odrazila jak na zájmu fotbalové veřejnosti v obci, tak na podpoře jeho fanoušků, kteří na řádek se jménem Třebařov klikli ve více než sedmi a půl tisících případů, což je parádní číslo. Také Polička se přehoupla přes hranici sedmi tisíc hlasů.

Na dalších místech byla situace o poznání vyrovnanější a rozhodovalo se prakticky do posledních dnů. Ještě pozice nakonec třetí Dlouhé Loučky byla díky více než tisícům hlasů relativně bezpečná, o zbývajících dvou postupujících do krajského finále však rozhodovalo doslova každé kliknutí. Přes pět stovek jich posbíraly Opatov s Dolním Újezdem a doplnily tím okresní TOP pětku!

VÝSLEDKY ANKETY – 1. – 5. místo:

1. TJ Sokol Třebařov 7636 hlasů
2. SK Polička 7014 hlasů
3. TJ Sokol Dlouhá Loučka 1143 hlasů
4. TJ Opatov 545 hlasů
5. TJ Sokol Dolní Újezd 515 hlasů

Radek Halva

Zdroj

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *