Výběrové řízení na pořadatelství pohárových soutěží OFS Svitavy

  • fotbal-mladsi-elevove-sebranice-2016-1_denik-630
  • fotbal-pohar-pripravek-brezova-2015_denik-630
  • morašice

Okresní fotbalový svaz Svitavy vypisuje výběrové řízení na uspořádání finálových utkání a turnajů pohárových soutěží OFS v jarní části soutěžního ročníku 2016/2017.

a) Finálové utkání Poháru OFS Svitavy dospělých

Termín: středa 14. 6. 2017. Účastníci: postupující družstva ze semifinále (květen 2017).
Systém: 1 utkání, 2 x 45 minut, event rozstřel PK. OFS hradí: paušální náhradu organizátorovi utkání, náklady na rozhodčí, poháry a ceny.

b) Pohár OFS Svitavy smíšených přípravek

Termín: 10. – 11. 6. 2017. Účastníci: družstva přípravek ze soutěže OFS na základě podané přihlášky. Systém: v jedné skupině každý s každým event. ve skupinách se zápasy o konečné umístění (podle počtu přihlášených družstev). OFS hradí: paušální náhradu organizátorovi turnaje, náklady na rozhodčí, poháry a ceny.

c) Pohár OFS Svitavy mladších přípravek

Termín: 3.-4. 6. 2017. Účastníci: všechna družstva hrající soutěž OFS mladších přípravek v soutěžním ročníku 2016/2017 (pořadatelem bude jeden z klubů účastnících se této soutěže). Systém: v jedné skupině každý s každým. OFS hradí: paušální náhradu organizátorovi turnaje, náklady na rozhodčí, poháry a ceny.

Případní zájemci o uspořádání některé z výše uvedených akcích se mohou přihlásit e-mailem nebo telefonicky u předsedy STK, případně u předsedy VV OFS Svitavy.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *