Novotný obhájil a v čele svitavského okresu bude i v dalších čtyřech letech

Seriál valných hromad okresních fotbalových svazů náležejících do Pardubického kraje započal na Svitavsku. Stalo se tak velmi netradičně. I když prezenční forma jednání je za přísných podmínek dovolena, tak vedení OFS Svitavy uspořádalo volební schůzi distančně prostřednictvím videokonference.

Na Svitavsku se žádné volební drama nečekalo a ani nenastalo. Funkci předsedy výkonného výboru obhajoval jako jediný kandidát Jindřich Novotný a rovněž o všechny ostatní volené pozice se ucházel přesně ten počet zájemců, jaký bylo třeba zvolit.

Na valné hromadě se prezentovalo 30 delegátů z celkového počtu 34 oprávněných klubů OFS Svitavy. Pro Jindřicha Novotného se vyslovili pomocí speciální volební aplikace a za přítomnosti notářského dohledu jednomyslně všemi 30 hlasy.
„Chci ze srdce poděkovat zástupcům klubů OFS Svitavy za jejich podporu a dosavadní příkladnou a přátelskou spolupráci, kterou jsme v uplynulém čtyřletém funkčním období navázali a prohlubovali. Pevně věřím, že v nastoleném trendu, který jsme si určili, budeme pokračovat i v budoucnu. Doufejme, že v lepších časech a na fotbalových hřištích,“ uvedl po zvolení staronový šéf OFS Svitavy.

Vedení OFS Svitavy 2021 – 2025

Předseda Výkonného výboru:
Jindřich Novotný

Členové Výkonného výboru:
Pavel Brandejs
Radek Halva
Lukáš Hořínek
Martin Komoň

Členové Revizní komise:
Petra Běťáková
Antonín Kadlec
Dana Kmošková

Autor: Radek Halva

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *